Rörstrand

Swedish Grace Winter -lautaset, ø 17 cm, 2 kpl

SKU
HH840711
45,90 €

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Verkkokaupan varasto
Hobby Hall -myymälä
Toimittajan varasto
Kuukausierä
Vuosikorko
15%
Luotollinen kokonaishinta
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Rörstrand Swedish Grace Winter -lautasissa kaunis muoto yhdistyy herkkään kuviointiin. 2 kpl. Posliinia. Lue lisää ja tilaa!
Rörstrand Swedish Grace Winter -lautasissa kaunis muoto yhdistyy herkkään kuviointiin. Muotoilija Louise Adelberg suunnitteli klassikoksi muodostuneen Swedish Grace -sarjan Rörstrandille vuonna 1930. Muotoilijat Pia Törnell ja Margot Barolo kehittivät sarjan sittemmin nykymuotoonsa. Talven uutuuskuviointi on Katarina Brieditisen käsialaa. Mikron ja konepesun kestävää lasitettua posliinia.

• Halk. 17 cm
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei tietoa
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Swedish Grace Winter -lautaset, ø 17 cm, 2 kpl
Takaisin ylös