Valera

Swiss Light 5400 -taitettava hiustenkuivain

SKU
HH860620
74,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Valera Swiss Light 5400 -hiustenkuivaimessa on taittomekanismi, jonka ansiosta kuivaimen saa pieneen tilaan säilytyksen ajaksi tai matkalle. Tutustu!
Valera Swiss Light 5400 -hiustenkuivaimessa on nerokas taittomekanismi, jonka ansiosta kuivaimen saa pieneen tilaan säilytyksen ajaksi tai matkalle mukaan otettavaksi. Kuivain on myös erittäin kevyt, vain 390 g, mutta teholtaan ammattimaisen kuivaimen tasoa, peräti 2 000 W. Saranoitu takaritilä on helppo puhdistaa. <br><br> Valera-hiustenkuivaimessa on peräti 3 metriä pitkä johto, joka antaa vapautta hiusten käsittelyyn. Ionisoiva kuivain vähentää hiusten sähköisyyttä ja lisää kiiltoa. Laitteessa on 6 puhallus- ja lämpöasetusta sekä kylmän ilman painike. Pitkäikäinen DC-moottori. 2 vuoden takuu.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Swiss Light 5400 -taitettava hiustenkuivain
Takaisin ylös