Valera

Swiss SILENT JET 7500 Ionic Rotocord

SKU
HH1006648
89,90 €
Toimitus suoraan toimittajalta, toimitusaika noin 1 viikko

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Swiss Jet sarjan kevyin hiustenkuivaaja uudella tehokkaalla puhallustekniikalla
Kevyen, kiiltävän mustan hiustenkuivaajan ´´Smart Airflow´´ puhallustekniikka ja DC-Pro tasavirtamoottori 2000W kuivaa hiukset 20% nopeammin verrattuna vastaaviin. Se on myös erittäin hiljainen vain 59dB(A). Hyvä ionitoiminto hellään kuivatukseen. Joustava johto on pitkä 3 m ja siinä on ROTOCORD kiertymisen ja sotkeutumisen ehkäisijä. 6 ilman lämpötilan ja puhalluksen astusta sekä erillinen kylmäilmapainike. Irrotettava takaosan metallifiltteri on helppo pitää puhtaana. Mukana tulee 2 puhallussuulaketta joista toinen on eristetty TOUCH ME sekä puhalluksen hajoittaja l. softeri. Ammattitasoinen
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Swiss SILENT JET 7500 Ionic Rotocord
Takaisin ylös