Valera

Swiss SILENT JET 7500 Ionic Rotocord

SKU
HH1006648
89,90 €
Toimitus suoraan toimittajalta, toimitusaika noin 1 viikko

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Swiss Jet sarjan kevyin hiustenkuivaaja uudella tehokkaalla puhallustekniikalla
Kevyen, kiiltävän mustan hiustenkuivaajan ´´Smart Airflow´´ puhallustekniikka ja DC-Pro tasavirtamoottori 2000W kuivaa hiukset 20% nopeammin verrattuna vastaaviin. Se on myös erittäin hiljainen vain 59dB(A). Hyvä ionitoiminto hellään kuivatukseen. Joustava johto on pitkä 3 m ja siinä on ROTOCORD kiertymisen ja sotkeutumisen ehkäisijä. 6 ilman lämpötilan ja puhalluksen astusta sekä erillinen kylmäilmapainike. Irrotettava takaosan metallifiltteri on helppo pitää puhtaana. Mukana tulee 2 puhallussuulaketta joista toinen on eristetty TOUCH ME sekä puhalluksen hajoittaja l. softeri. Ammattitasoinen
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Swiss SILENT JET 7500 Ionic Rotocord
Takaisin ylös