JBL

Synchros Reflect BT Bluetooth kuulokkeet, Punainen

SKU
HH1006939
79,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Laatuääni yhdessä varman istuvuuden kanssa tarjoaa mielenrauhan, joka määrittää pelkän treenin ja äärirajoille ulottuvan ponnistelun välisen eron. Bluetooth®-yhteensopivan yhdistettävyyden ja JBL-laatuisen äänen avulla voit olla perusteellisempi ja treenata tehokkaammin. Erottuva, heijastavan värinen johto näkyy hämärässä ja sen lenkkirakenne mahdollistaa säädettävän istuvuuden.
Hienkestävät ja ainutlaatuisella urheilullisella muotoilulla toteutetut JBL kuulokkeet pysyvät paikallaan kovissakin harjoituksissa. Tiedät, minne olet menossa. Nyt sinulla on kumppani, joka auttaa sinua pääsemään sinne. Laatuääni yhdessä varman istuvuuden kanssa tarjoaa mielenrauhan, joka määrittää pelkän treenin ja äärirajoille ulottuvan ponnistelun välisen eron. 5 tunnin akkukeston, Bluetooth®-yhteensopivan yhdistettävyyden ja JBL-laatuisen äänen avulla voit olla varma että ainakin soundit ja käytettävyys ovat kohdallaan. Erottuva, heijastavan värinen johto näkyy hämärässä ja sen lenkkirakenne mahdollistaa säädettävän istuvuuden. Niiden hikeä kestävä rakenne takaa pitkässäkin treenijaksossa aidon kuuntelunautinnon legendaarisella JBL- äänellä – ilman kompromissia – ja vie sinua eteenpäin useammalla kuin yhdellä tavalla.

Tekniset tiedot:

Taajuusvaste: 10 - 22 000 Hz
Elementti: Dynaaminen 8,5 mm
Bluetooth
Akkukesto 5h
Väri: Punainen
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Synchros Reflect BT Bluetooth kuulokkeet, Punainen
Takaisin ylös