Taf Toys

Take-to-Play -lelukaari

SKU
HH827231
49,90 €

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Toimitusaika noin 2 viikkoa

Verkkokaupan varasto
Hobby Hall -myymälä
Toimittajan varasto
Kuukausierä
Vuosikorko
15%
Luotollinen kokonaishinta
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Taf Toys Take-to-Play -lelukaaressa roikkuu 3 värikästä lelua, jotka tarjoavat vauvalle virikettä. Helppo taittaa kokoon ja ottaa mukaan. Tilaa heti!
Taf Toys Take-to-Play -lelukaari on monipuolinen virikekeskus vauvalle. Lelukaaressa roikkuu kolme värikästä lelua, jotka tarjoavat virikettä ja iloa vauvalle jo lapsen ensimmäistä kuukausista alkaen. Lelukaari on helppo taittaa kokoon ja ottaa mukaan kyläpaikkaan ja matkalle. Lelukaaren alle voit asettaa esim. pehmeän, värikkään Taf Toys -puuhamaton (ei sis. hintaan, tilaa erikseen). Ikäsuositus: 0 kk +.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei tietoa
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Take-to-Play -lelukaari
Takaisin ylös