Jordan

TBPL-120W Clean Plus -sähköhammasharja

SKU
HH867402
59,90 €

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Verkkokaupan varasto
Hobby Hall -myymälä
Toimittajan varasto
Kuukausierä
Vuosikorko
15%
Luotollinen kokonaishinta
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Jordan TBPL-120W Clean Plus -sähköhammasharjassa on SoftClean-teknologiaa. Litium-ioniakun ansiosta harjaat täydellä latauksella jopa 4 viikkoa. Tutustu!
Jordan TBPL-120W Clean Plus -sähköhammasharja pitää suun hygienian kunnossa SoftClean-teknologian avulla. Litium-ioniakun ansiosta harjaat täydellä latauksella jopa 4 viikkoa (käyttöaika 120 minuuttia). Ilmaisin kertoo latauksen tarpeesta. Harjassa on 2 nopeutta: normaali 8800 kierr./min ja hellävarainen 7200 kierr./min. Kahden minuutin ajastin auttaa harjaamaan suositellun ajan. Jordanin SoftClean-teknologia perustuu tehokkaiden harjasten ainutlaatuiseen yhdistelmään yhdessä pienessä harjauspäässä. Harjakset on jaettu kolmeen puhdistusvyöhykkeeseen ja ne puhdistavat plakin myös hampaiden väleistä sekä ienrajasta. Pieni, ovaalinmuotoinen harjauspää on optimoitu puhdistamaan hampaat yksi kerrallaan. Jordan Clean Plus -malliin voidaan käyttää mitä tahansa SoftClean-harjauspäätä: valittavanasi on valkaiseva Whitening, hellävarainen Sensitive ja tavallinen Clean-harjauspää. Mukana toimitetaan yksi Clean-harjauspää. Takuu 2 vuotta.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei tietoa
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:TBPL-120W Clean Plus -sähköhammasharja
Takaisin ylös