Jordan

TBRF-2XW Whitening -vaihtoharjat 2 kpl

SKU
HH867404
12,90 €

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Verkkokaupan varasto
Hobby Hall -myymälä
Toimittajan varasto
Kuukausierä
Vuosikorko
15%
Luotollinen kokonaishinta
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Jordan SoftClean Whitening -harjauspää tuottaa luonnollisen valkoisen hymyn sekä poistaa plakkia ja pintavärjäymiä. Tutustu!
Jordan SoftClean Whitening -harjauspää tuottaa luonnollisen valkoisen hymyn. Jordan White Tech -harjakset poistavat erittäin tehokkaasti plakkia ja pintavärjäytymiä hampaan pinnalta.<br><br> Jordan Soft Clean -teknologian tehokkaat harjakset ja pieni pää takaavat erittäin perusteellisen ja hellävaraisen puhdistuksen. Harjauspään säikeet on jaettu kolmeen puhdistusvyöhykkeeseen, jotka puhdistavat myös hampaiden väleistä. Terävöitetyt harjakset puhdistavat tutkitusti tehokkaammin ja hellävaraisemmin kuin pyöreät kärjet. Ne pääsevät helpommin hampaan ympärille ja ovat hellävaraisempia ikenille.<br><br> Whitening-harjauspäätä voidaan käyttää kaikissa Jordan Clean, Clean Plus, Clean Fresh ja Premium -sarjan hammasharjoissa.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei tietoa
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:TBRF-2XW Whitening -vaihtoharjat 2 kpl
Takaisin ylös