LEGO

Technic 42048: Mikrokilpa-auto

SKU
HH848727
29,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

LEGO Technic 42048: Mikrokilpa-autossa on mm. moottori, liikkuvat mäännät, polttoainetankki & pakoputket. Voit rakentaa osista myös rata-auton. Osta nyt!
Rakenna LEGO Technic 42048: Mikrokilpa-auto ja viiletä radalla tällä aidon kilpamikroauton 2-in-1-kopiolla. Autossa on yksityiskohtainen moottori, liikkuvat männät, polttoainetankki ja pakoputket. Kallista sulavalinjaista oranssia kilpaistuinta, jotta näet toimivan vaihteiston. Hyppää sitten kyytiin ja tarkista toimiva ohjaus, kaksinopeuksinen vaihdelaatikko ja upeat polkimet. Lisäksi tässä ultranopeassa autossa on upea violetinoranssi väritys, sileät kilparenkaat ja upeat kilpatarrat. Voit rakentaa osista myös tehokkaan rata-auton. LEGOn verkkosivuilla on saatavilla interaktiivinen, 3D-adigitaalinen LEGO® Building Instructions -sovellus! Yhteensä 345 osaa. Ikäsuositus: 9–16 v. <br><br><b> Varoitus!</b> Ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Technic 42048: Mikrokilpa-auto
Takaisin ylös