Tefal

Aquaspeed all black höyrysilitysrauta FV5356E0

SKU
HH1006153
89,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Aquaspeed on täydellinen rauta ryppyjen silittämiseen: tehokas, keskitetty lisähöyry raudan kärkiosassa tunkeutuu kankaan kuituihin ja kangas siliää helposti. Raudassa on ainutlaatuinen Autoclean pohja, joka pysyy liukuvana ja jolla silität nopeasti isommankin määrän vaatteita.  Ultra Cord System: johto ei ole tiellä silittäessä -Lock System: Raudan saa lukittua pystyasentoon joka helpottaa säilytystä. -Automaattinen virrankatkaisu: Virta katkeaa raudan oltua käyttämättömänä 8 min pystyasennossa tai kyljellään ja 30 sekuntia pohja alaspäin. -Tippalukko: Estää veden tiputtelun kankaalle -Ultragliss Diffusion pohja -Power Zone keskittää höyryn tehokkaasti -Jatkuva höyryntuotto 0-40 g/min -Lisähöyry 170 g/min -Iso vesisäiliö 300ml, jossa iso täyttöaukko, helppo täyttää (4 sekuntia täysi vesisäiliö) -Pystyhöyrytys + suihkutus -Irrotettava kalkinpoistotikku -Kalkinesto -Itsepuhdistus -Erittäin vakaa kantaosa -2400W
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Aquaspeed all black höyrysilitysrauta FV5356E0
Takaisin ylös