Tefal

Freemove Air höyrysilitysrauta

SKU
HH1005915
79,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Tefal Freemove Air
Johdotonta silitystä! Freemoven ansiosta voit silittää vapaasti joka suunnasta, eikä johto ole tiellä. Silittää yhtä tehokkaasti kuin johdollinen silitysrauta kätevän latausalustan ansiosta. Voit silittää 25 sekuntia kerrallaan, jonka jälkeen merkkiääni ilmoittaa kun on aika ladata rauta uudestaan. Rauta latautuu heti kun asetat sen alustalleen.Helppokäyttöisen lisähöyrypainikkeen avulla saat höyryä juuri silloin, kun sitä tarvitset. Tippalukko sekä jatkuvalle höyrylle sekä lisähöyrylle, estää veden tiputtelun kankaalle. Tefal Freemove Air -malli on turvallinen käyttää automaattisen virrankatkaisun ansiosta. Virta katkeaa automaattisesti, jos rauta on käyttämättä 8 minuuttia pystyasennossa tai 30 sekuntia vaakatasossa. Tefal FV6520E0: -Jatkuva höyryntuotto 0-25g/min -Teho 2400 W -Lisähöyry 115g/min -Tippalukko estää veden tiputtelun kankaalle -Automaattinen virrankatkaisu -Kalkinpoistosuodatin -Keraaminen pohja
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Freemove Air höyrysilitysrauta
Takaisin ylös