Smoby

Tefal Studio Kitchen -leikkikeittiö, punainen-valkoinen

SKU
HH840799
69,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Tefal Studio Kitchen -leikkikeittiössä lapsi valmistaa soodaa, paistaa pihviä tai keittää spagettia. Keittolevyissä äänet. Yht. 27 tarviketta. Tilaa nyt!
Tefal Studio Kitchen on aivan kuin oikea keittiö! Tässä monipuolisessa leikkikeittiössä on paljon säilytystilaa mukana tuleville tarvikkeille sekä runsaasti jännittäviä toimintoja. Lapsi voi keittiön ääressä leikkiä valmistavansa soodajuoman tai espresson, paistaa pihviä tai kalaa sekä keittää spagettia keittolevyillä, joista kuuluu keittämisen sekä paistamisen ääniä. Lisäksi keittiössä on myös uuni, jääkaappi ja tiskiallas. Mukana yhteensä 27 tarviketta. Toimii yhdellä CR 2032 -nappiparistolla (sisältyy pakkaukseen).

Mitat (l x s x k): 48.8 x 47 x 100 cm

Varoitus!
Ei sovellu alle 3-vuotiaille
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Tefal Studio Kitchen -leikkikeittiö, punainen-valkoinen
Takaisin ylös