TEKSTA

Teksta-robottikoira, pinkki

SKU
HH838142
89,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Teksta-robottikoira osaa kävellä, istua, haukkua ja tehdä voltteja takaperin. Tekstan silmistä näet, millä tuulella se on. Yli 5 v. Ostoksille!
Teksta-robottikoira on ikioma lemmikkisi. Se osaa kävellä, istua, haukkua ja tehdä voltteja takaperin. Tekstan silmistä näet, millä tuulella se on. Teksta osaa liikuttaa korviaan ja päätään. Se osaa myös heiluttaa häntäänsä ja huomaa heti, kun taputat sen päätä. Leikkisä dalmatialaispentusi rakastaa temppujen tekemistä ja haluaa leikkiä pallolla. Mitä enemmän leikit pentusi kanssa, sitä taitavampi siitä tulee. Ikäsuositus: 5+.

Toimii neljällä AA-paristolla (ei sisälly pakkaukseen).

Varoitus! Ei sovellu alle 3-vuotiaille.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Teksta-robottikoira, pinkki
Takaisin ylös