TEKSTA

Teksta-robottiskorpioni

SKU
HH838140
89,90 €

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Verkkokaupan varasto
Hobby Hall -myymälä
Toimittajan varasto
Kuukausierä
Vuosikorko
15%
Luotollinen kokonaishinta
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Teksta-skorpioni on pelottava robottilelu. Langatonta, interaktiivista lelua ohjataan käteen kiinnitettävällä ohjaimella. Yli 5 v. Ostoksille!
Teksta-skorpioni on pelottava robottilelu, jolla on pistin hännänpäässä. Langatonta, interaktiivista robottilelua ohjataan käteen kiinnitettävällä ohjaimella. Uuden liikkeentunnistusteknologian avulla skorpioni kulkee eteen, taakse, vasemmalle ja oikealle tarkasti ja nopeasti liikkuen. Voit taistella samanaikaisesti 8 eri robottiskorpionin kanssa. Ikäsuositus: 5+. • Paristot 6 x AA eivät sis. pakkaukseen. Varoitus! Ei sovellu alle 3-vuotiaille.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei tietoa
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Teksta-robottiskorpioni
Takaisin ylös