Valera

Thermo Style Ionic -muotoileva lämpöharja

SKU
HH871165
54,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Valera Thermo Style Ionic -muotoileva lämpöharja sopii kuivien hiusten muotoiluun. Siinä on ionigeneraattori ja PTC-lämmitysjärjestelmä. Tutustu!
Valera Thermo Style Ionic -muotoileva lämpöharja sopii kuivien hiusten muotoiluun. Siinä on ionigeneraattori ja PTC-lämmitysjärjestelmä, joka lämmittää harjan nopeasti ja pitää lämmön tasaisena. Harja on halkaisijaltaan 30 mm ja siinä on keraaminen turmaliinipinnoite. Harjan pää pysyy viileänä. Ergonomisesta kahvasta saa hyvän otteen. Virtajohton pituus 2 m. Mukana säilytyspussi. 2 vuoden takuu.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Thermo Style Ionic -muotoileva lämpöharja
Takaisin ylös