Etusivu Urheilu ja vapaa-aika AUTOILU Bridgestone Blizzak Spike 01 4 x 4 SUV -nastarengas 15"
Katso iso kuva
Blizzak  Spike 01 4 x 4 SUV -nastarengas 15"

Bridgestone
Blizzak Spike 01 4 x 4 SUV -nastarengas 15"

107,90 €

Väri
Koko
Määrä
kpl

Tuotenumero:

Saatavuus:

Tuotetta ei ole tällä hetkellä verkkokaupan varastossa. Tarjoamme tilalle korvaavaa tuotetta.

Uutta purevuutta maasturin nastarenkaalle! Aivan uudenmallisen nastatyypin lisäksi Bridgestone Blizzak Spike 01 toi talvikeleihin myös uuden, tehokkaasti lunta ja loskaa poisjohtavan pintakuvion sekä uuden sukupolven kumiseoksen, joka pysyy alhaisissa lämpötiloissa pehmeämpänä ja pitävämpänä. Tuloksena on ominaisuuksiltaan tasapainoinen rengas vaativiin ja vaihteleviin olosuhteisiin.

Spike 01 -nastan olka on erittäin terävä ja iskuvoima joka suuntaan ensiluokkainen. Nastan kärjen ristikuvion ansiosta pitosärmää on jopa 90 % enemmän kuin tavallisessa pyöreäkärkisessä nastassa. Pureutuvuus jäähän on erinomainen.

Pintakuvion risteävät urat johtavat tehokkaasti lumen ja sohjon pois renkaan alta. Kiilamainen ”lakaisu-ura” poistaa jäärouheen nastan ympäriltä. Olkaura tehostaa pitoa syvässä lumessa. Kulumisvaroitin ilmaisee, milloin kulutuspintaa on jäljellä enää minimivaatimuksen mukainen 4 mm.

Renkailla on vuoden takuu. Takuu koskee valmistusvikoja ja materiaalivikoja. Takuu ei koske kilpailukäyttöä, eikä poikkeuksellisesta käytöstä tai puutteellisesta hoidosta johtuvia vikoja.Kerro kaverille