Etusivu Urheilu ja vapaa-aika URHEILU JA... Askel- ja... TomTom Touch -fitnessmittari, musta, ranneke...
Katso iso kuva
Touch -fitnessmittari, musta, ranneke 120-165 mm (pieni)

TomTom
Touch -fitnessmittari, musta, ranneke 120-165 mm (pieni)

148,00 €

Väri
Koko
Määrä
kpl

Tuotenumero:

Saatavuus:

Tuotetta ei ole tällä hetkellä verkkokaupan varastossa. Tarjoamme tilalle korvaavaa tuotetta.

Markkinoiden ensimmäinen aktiivisuusranneke, jossa on myös kehonkoostumusmittari!

Helppokäyttöisellä kosketusnäytöllä varustettu rannelaite seuraa aktiivisuuttasi päivin öin ja mittaa mm. sykettä, askelia, unta ja poltettuja kaloreita. Lisäksi voit milloin tahansa helposti mitata lihas- ja rasvaprosenttisi, jolloin näet harjoittelun kokonaisvaikutuksen elimistöösi.

Urheilutilassa ranneke soveltuu esimerkiksi juoksuun, pyöräilyyn tai kuntosalille. Älypuhelin toimii aktiivisuusrannekkeen jatkeena. Android/iOS TomTom MySports -sovellus kertoo suoritusten tarkat tiedot tilastoina ja graafeina.

Rasvaprosentti ja lihasmassan osuus napinpainalluksellaLiikunnan määrän lisääntyessä lihakset kasvavat polttaen samalla rasvaa kehosta. Painosi ei siis välttämättä aluksi muutu, vaikka olisit lisännyt liikunnan määrää reippaastikin. Silloin kehonkoostumusmittaus antaa arvokasta, kannustavaa palautetta: voit todeta rasvan korvautuvan lisääntyvällä lihasmassalla ja tiedät edistyväsi!

Turvallinen mittaustekniikkaTomTom Touch mittaa kehon koostumusta älyvaaoista tutulla BIA-tekniikalla (bioimpedanssianalyysi). Se perustuu vaarattoman pieneen sähkövirtaan, jonka laite johtaa kehosi läpi. Ranneke laskee sähkövirran kulkunopeuteen ja kehosi resistanssiin perustuvan algoritmin avulla rasvan ja lihaksen osuuden kehossasi.

TOMTOM TOUCH: • Naarmuuntumaton kosketusnäyttö
• Bluetooth®-yhteys
• Vesitiivis (IPX 7)
• Akunkesto jopa 5 päivää (käytöstä riippuen)
• Pehmeä ja joustava ranneke

Tämä tuote on asiakkaamme testaama. Tästä testiraporttiin! »Kerro kaverille