Toshiba

Canvio Connect II 500GB ulkoinen kovalevy, punainen

SKU
HH1005215
59,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Erittäin tyylikäs ja luotettava ulkoinen tallennuslevy tiedostojen varmuuskopiointiin
Erittäin tyylikäs ja luotettava ulkoinen tallennuslevy tiedostojen varmuuskopiointiin. Pienen kokonsa ansioista levy kulkee mukanasi missä itse menetkin. Tallentaminen on helppoa ja vaivatonta. Tiedostot siirtyvät nopeasti USB 3.0 liitännän kautta. Levy on PC- ja Mac-yhteensopiva. <br><br><h3><b> Pilvitilaa ja lisäherkkua </b></h3> Levyn mukana saat helppokäyttöisen varmuuskopiointiohjelman, jolla voit varmistaa, että tietokoneessasi olevat tiedostot kopioituvat ulkoiselle levylle aina kun teet niihin muutoksia. Pogoplug PC -ohjelman avulla voit tehdä tietokoneestasi ja Canvio-levystä paikallisen pilviserverisi, johon pääset käsiksi internetin kautta. Eikä tässä kaikki, levyyn kuuluu oikeus 10 Gt:n pilvitallennustilaan. <br><br><h3><b> Mekaanista turvaa </b></h3> Koska ulkoiseen levyyn kohdistuu yleensä iskuja ja kolahduksia, on Canvio-levyssä iskuntunnistusjärjestelmä, joka suojelee levyllä olevaa dataa. <br><br> ● Liitäntä: USB 3.0 (USB 2.0 -yhteensopiva)<br> ● Mitat: 78 x 109 x 19,5 mm<br> ● Paino: 165 g<br> ● NTFS-alustettu. Mukana myös NTFS-ajurit OSX:lle<br> ● Sisältää varmuuskopiointiohjelman: NTI® Backup Now EZ<br>
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Tallennustila (Gt) Ei tietoa
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Canvio Connect II 500GB ulkoinen kovalevy, punainen
Takaisin ylös