Villeroy & Boch

Toy’s Delight -kerrostarjotin

SKU
HH866329
Tarjoushinta 32,50 € norm. 65,00 €

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Verkkokaupan varasto
Hobby Hall -myymälä
Toimittajan varasto
Kuukausierä
Vuosikorko
15%
Luotollinen kokonaishinta
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Villeroy & Boch Toy’s Delight -kerrostarjottimen 2 tasolle jouluherkut on helppo laittaa esille. Reunoja koristaa jouluinen kuvio. Tilaa Hobby Hallista!
Toy’s Delight on jouluastioiden klassikkosarja, jonka viehätysvoima puree vuodesta toiseen. Kerrostarjottimessa on kaksi tasoa, joille on mukava asetella jouluherkut karkeista pipareihin. Tarjottimen reunoja kiertää jouluinen kuvio, jossa vilahtelee paketteja, leluja, tähtiä ja mistelinoksia. Konepesun ja mikron kestävää posliinia. <br><bR><b> Alimman tason ø 24 cm. </b>
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei tietoa
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Toy’s Delight -kerrostarjotin
Takaisin ylös