Fabricfarm

Traffic-tyynynpäällinen, moniväri

SKU
HH840542
32,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Fabricfarm Traffic -tyynynpäällisessä norsu pyöräilee autojen ja sukkuloiden keskellä. Kuosin design: Sanna Halonen. Vetoketju ja tereet. Tilaa nyt!
Fabricfarm Traffic -tyynynpäällisessä on värikäs kuosi, jossa Nelli-norsu pyöräilee kaupungin kaduilla autojen ja avaruusalusten keskellä. Kuosin design: Sanna Halonen. Vetoketju ja tereet. 100 % puuvillaa.

Fabricfarm on suomalainen yritys, joka suunnittelee tuotteita perheiden arkikäyttöön. Tuotteiden kulmakiviä ovat yksinkertaisuus, toimivuus ja laadukkuus. Kuvitus on tuotteissa keskeisessä roolissa.

Mitat: 60 x 40 cm.
Lisätietoja
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Traffic-tyynynpäällinen, moniväri
Takaisin ylös