Kiddieland

Traktori ja peräkärry

SKU
HH373569
Tarjoushinta 19,90 € norm. 29,90 €

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Verkkokaupan varasto
Hobby Hall -myymälä
Toimittajan varasto
Kuukausierä
Vuosikorko
15%
Luotollinen kokonaishinta
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Kiddieland-traktori ja -keräkärry! Lastaa eläimet kyytiin! Traktori kulkee eteenpäin piippua painamalla. Tööttää rattia ja kuulet äänitorven. Lue lisää ja tilaa!
Lastaa eläimet perävaunuun! Traktori kulkee eteenpäin piippua painamalla. Tööttää rattia ja kuulet äänitorven. Eläimet ääntelevät lajinsa mukaisilla äänillä. Ikäsuositus: 12 kk+. Mukana kuljettaja ja 5 eläintä: hevonen, lehmä, lammas, porsas ja kukko <li> Traktorin ja peräkärryn yhteispituus 39 cm, leveys 14,5 cm, korkeus 16,5 cm <li> Paristot 4 x AA sis. pakkaukseen
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei tietoa
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Traktori ja peräkärry
Takaisin ylös