Joie

Transcend™-turvaistuin, tuxedo

SKU
HH1006543
269,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Joie Transcend™-turvaistuin 9–36 kg painaville. Asennetaan auton turvavöillä tai Isofix-kiinnikkeillä, kasvot menosuuntan. Lue lisää ja tilaa!
Transcend™-turvaistuin sopii 9–36 kg painaville lapsille (noin 9 kk – 12 v.) Istuin asennetaan auton turvavöillä tai Isofix-kiinnikkeillä, lapsen kasvot menosuuntan. Guard Surround Safety™ antaa lisäsuojaa lapsen päälle, rintakehälle ja lantiolle sivutörmäystilanteessa. SnugShield™-turvapalkki vähentää törmäysvoiman vaikutusta lapseen (ryhmässä 1). Sen syvyys voidaan säätää neljälle eri tasolle.

Pääntuki on säädettävissä 11 eri asentoon yhdellä kädenliikkeellä. AutoAdjust™-sivusuojat laajenevat automaattisesti korotuksen myötä. Istuinsyvyys voidaan säätää matkustajalle sopivaksi, kolme eri vaihtoehtoa. Yhdeksään eri asentoon säädettävät Isofix-kiinnikkeet ja EasyRelease Button. Pikkumatkustajia varten istuinpienennys, joka voidaan irrottaa.

Istuin ja selkänoja on pehmustettu mukavaksi. Hyvä ilmankierto parantaa käyttämukavuutta. Helppohoitoiset päälliset eivät sisällä haitallisia aineita, pesu 30 asteessa.

• Mitat (k x l x s): 62,5–82,5 x 52,5–55,5 x 45–52 cm • Paino: 7,8 kg • Käyttö: ryhmät 1/2/3, 9–36 kg • 2 vuoden takuu.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Tuxedo
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Transcend™-turvaistuin, tuxedo
Takaisin ylös