Tempur

Transit-niskatyyny

SKU
HH579619
115,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Niskan paras kaveri kotona ja matkoilla on Tempur Transit -niskatyyny, joka muotoutuu yksilöllisesti kehon lämmön mukaan. Ergonomisesti niskaa tukeva tyyny on käytetty TEMPUR Materiaalia, jonka rentouttava vaikutus vähentää niskaan kohdistuvaa painetta sekä jäykkyyttä. Koska TEMPUR Materiaali tarjoaa suuren tukipinnan ja vähentää kehoon kohdistuvaa painetta, tyyny tarjoaa myös täydellisen tuen niska-hartiaseudulle ja ennaltaehkäisee lihaskireyksien syntymistä. Painetta vähentävien ominaisuuksien ansiosta tyyny helpottaa myös nukkumista matkan aikana. Keskeltä taitettava tyyny on helppo kuljettaa mukana. Tyynyn päällinen on irrotettavissa ja pestävissä.

Mitat: 30 x 28 x 8 cm
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Transit-niskatyyny
Takaisin ylös