Tempur

Transit-selkätuki

SKU
HH579616
99,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Pienikokoinen Tempur Transit -selkätuki on helppo ottaa mukaan matkoille ja autoon. Selkänoja ja selän väliin asetettava selkätuki säätyy automaattisesti kehon lämmön vaikutuksesta jokaiselle yksilöllisesti antaen näin selkärangalle ihanteellisen tuen ja mukavuuden. Selkätuki tekee niin pitkästä kuin lyhyestäkin matkasta mukavamman ja parantaa istuinten mukavuutta. Tuki soveltuu erityisesti ammattiautoilijoiden käyttöön, mutta sitä voi käyttää myös vapaa-aikana esim. lempituolissa istuessa. Irrotettava ja vesipestävä päällinen.

Koko: 30 x 25 x 6 cm.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Transit-selkätuki
Takaisin ylös