Tri Tolonen

Tri Tolosen Sport Carnosin 600 mg, 60 tablettia

SKU
HH419348
46,90 €

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Toimitusaika noin 2 viikkoa

Verkkokaupan varasto
Hobby Hall -myymälä
Toimittajan varasto
Kuukausierä
Vuosikorko
15%
Luotollinen kokonaishinta
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Tri Tolosen Sport Carnosin -tableteista saat itsellesi lisää voimaa ja kestävyyttä. Urheilijoille, kuntoilijoille sekä ikääntyville soveltuvassa ravintolisässä on karnosiinia, joka lisää lihasvoimaa, kestävyyttä ja nopeutta, auttaa palautumisessa sekä ehkäisee ylikunnon muodostumista. Lisäksi karnosiini estää maitohapon kertymistä lihaksiin ja pitää pH:n neutraalina, joka ehkäisee lihasten väsymistä ja kipeytymistä. Mitä enemmän lihaksissa on karnosiinia, sitä enemmän lihakset jaksavat tehdä väsymättä työtä ja sitä nopeammin ne palautuvat rasituksesta. Karnosiinin lisäksi tableteissa on E-vitamiinia ja sinkkiä, jotka tehostavat karnosiinin hyödyllisiä vaikutuksia. Yksi tabletti sisältää 600 mg L-karnosiinia, 15 mg E-vitamiinia ja 15 mg sinkkiä. <bR><br><b> Annostus:</b> aikuisille 1-2 tablettia päivässä, urheilijoille kilpailupäivänä 2-3 tablettia.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei tietoa
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Tri Tolosen Sport Carnosin 600 mg, 60 tablettia
Takaisin ylös