Tri Tolonen

Tri Tolosen Ubikinon 50 mg, 60 kapselia

SKU
HH419254
15,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Tri Tolosen Ubikinon -kapselit antavat energiaa ja suojaavat sydäntä. Ubikinon on tehokas antioksidantti sekä solujen suoja-aine, joka tuottaa 90 % solujen energiasta antaen elinvoimaa koko keholle. Ubikinonia saadaan pieniä määriä ravinnosta, mutta kehon ubikinonpitoisuus vähenee iän myötä. Lisäksi ubikinonia suositellaan erityisesti statiinien käyttäjille, sillä statiinit heikentävät maksan kykyä valmistaa ubikinonia.

Annostus: 50–150 mg päivässä mielellään kalaöljyn tai rasvaa sisältävän aterian kera. Verenohennuslääkkeitä käyttävien on syytä keskustella Ubikinon käytöstä lääkärin kanssa.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Tri Tolosen Ubikinon 50 mg, 60 kapselia
Takaisin ylös