Babylonia

Tricot Slen -kantoliina, vaaleanharmaa

SKU
HH525672
65,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Puuvillatrikoisessa kantoliinassa kannat lasta kätevästi mukanasi ja ilman selkävaivoja. Miellyttävän tuntuinen, joustava kantoliina on mukava käytössä niin kantajalle kuin kannettavallekin. Kantoliinassa lapsi kulkee mukana anatomisessa asennossa ja saa tyydytettyä läheisyyden tarpeensa ja turvallisuuden tunteen. Kantajan kädet jäävät vapaiksi esim. arkiaskareiden tekemistä varten. Pitkässä ja helposti sidottavassa kantoliinassa on useita eri solmimistapoja ja kantomahdollisuuksia erilaisissa asennoissa. Kantoliinaa voi käyttää jo vastasyntyneen vauvan kanssa ja jatkaa aina 18 kiloon asti. Pieneen tilaan taiteltava kantoliina on helppo ottaa mukaan esim. matkalle. Kantoliinan mukana saat selkeät kuvalliset ohjeet sekä vinkkejä kantoliinan käyttöä varten. Konepestävää 100 % luomupuuvillaa. Ikä-/painosuositus: 0–2 v./2–18 kg.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Tricot Slen -kantoliina, vaaleanharmaa
Takaisin ylös