Spiegelau

Tulip-olutlasit, 4 kpl

SKU
HH839177
39,80 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Spiegelau Tulip -olutlasit on suunniteltu yhteistyössä johtavien olutpanimoiden kanssa. Sopivat erityylisille oluille. 4 kpl. Lue lisää ja tilaa!
Spiegelau Tulip -olutlasit on suunniteltu yhteistyössä johtavien olutpanimoiden kanssa. Oluet hyötyvät merkittävästi oikeanmuotoisesta, ohutreunaisesta lasista, jossa kunkin oluttyypin aromit pääsevät oikeuksiinsa.

Tulip-lasi on maailman suosituin olutlasimalli. Se sopii monille erityylisille oluille. Erityisesti lasista suositellaan nauttimaan belgialaisia Ale -oluita, pilsnereitä sekä voimakkaita Stout-oluita. Kestävät konepesua.

• Vet. 4,4 dl
Lisätietoja
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Tulip-olutlasit, 4 kpl
Takaisin ylös