Hinta

Fiskars on vuonna 1649 perustettu, yksi Pohjoismaiden vanhimmista yhtiöistä. Sen oranssikahvaisilla, tavaramerkiksi muodostuneilla saksilla on tuotesuoja Pohjois-Amerikassa ja Suomessa. Fiskarsin valikoima sisältää kuitenkin paljon muutakin kuin tämän klassikoksi muodostuneen, lähes jokaisesta suomalaisesta kodista löytyvän erinomaisen työkalun.

Fiskarsin tuotevalikoimaan kuuluvat nimittäin myös kodin ja puutarhan tarvikkeet. Fiskarsin keittiötuotteiden valikoimista löydät mm. paistinpannut, kattilat, erilaiset keittiöveitset, kulhot, vuoat ja keittiövälineet. Työkaluvalikoima sisältää puolestaan mm. kirveet, sahat, kastelukannut, lumikolat ja -harjat, sekä oksasakset ja oksaleikkurit. 

Fiskarsin tuoteperheitä ovat All Steel, Functional Form, Rotisser, Hard Face, Norden ja Titanium.

Fiskarsin tuotteet on suunniteltu kovaan työhön ja periksiantamattomaan suomalaiseen luonteeseen sopiviksi. Fiskarsin työkalut ja päivittäiskäyttöön tarkoitetut tuotteet on suunniteltu vähentämään kehoon kohdistuvaa rasitusta ja toimimaan jokapäiväisessä käytössäsi mahdollisimman tehokkaasti. Fiskarsin tuotteet onkin suunniteltu kestämään, mutta myös keventämään työtaakkasi. Sillä onhan elämä jo muutenkin riittävän kovaa.