Suojaa itseäsi luonnon olosuhteilta kerros kerrokselta pukeutumalla Helly Hansenin alus-, väli- ja kuorikerroksiin. Helly Hansenin jalkineet on suunniteltu pitämään jalkasi kuivina ja lämpiminä.

Asusteilla pidät sääolosuhteille arat kädet, jalat ja pään alueesi tehokkaasti suojattuna. Helly Hansenin tuotteet on valmistettu luonnonmateriaaleja suosien.

Merinovillasta valmistetut laadukkaat merinovillaiset lämpökerrastot siirtävät kosteutta iholta samalla kun ne pitävät sinut lämpiminä tuiskussa ja tuulessa. Kevyet, mutta tehokkaat lämpökerrastot optimoituvat kehosi lämpötilan mukaan LIFA® teknologian avulla vapauttaen juuri oikean verran lämpöä korkeaa suorituskykyä vaativissa tilanteissa. Välikerrastoilla voit lisätä suojaustasoasi helposti päälle puettavilla fleeceillä tai kevytoppatakeilla. Kuorikerroksilla suojaudut olosuhteita vastaan pitämällä itsesi kuivana kestävillä ja vettähylkivillä materiaaleilla. 

Helly Hansenin jalkineet ja takit on suunniteltu kestämään kovaakin käyttöä. Jalkineet on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja niiden tarkoituksena on paitsi pitää sinut lämpimänä, myös tukea ja turvata kulkuasi vaativissa pohjoisissa olosuhteissa. Päähineillä ja hansikkailla pidät ääreisverenkiertosi toiminnassa ja pysyt suorituskykyisenä. 

Olitpa elementissäsi sitten valloittaessasi vuoria, purjehtiessasi merillä, liikkuessasi luonnossa tai talsiessa tuulisia katuja pitkin, Helly Hansenin tuotteet on suunniteltu koviin olosuhteisiin niille, jotka eivät anna olosuhteiden hidastaa itseään.