Hinta

Kuulutko jo Team Galaxyyn? Samsung on kulkenut pitkän tien tuotekehityksessään kodinkoneista smart-kelloihin. Samsungin myydyimpiin tuotteisiin kuuluvatkin tällä hetkellä mm. Galaxy -puhelimet, Galaxy Watch Active 2 -älyrannekello ja QLED led-televisiot.

Kodinkoneiden valikoimiin Samsungilla kuuluvat pesukoneiden ja kuivausrumpujen lisäksi mm. jääkaapit sekä pakastimet, uunit ja liedet, mikroaaltouunit ja pölynimurit. Kaikilla kodinkoneilla on viiden vuoden takuu. Kaikissa kodinkoneissa on hyödynnetty viimeisintä puhdistusteknologiaa, jotta säästäisit aikaa ja vaivaa. Elämäsi helpottuu ja aikaa jää muuhunkin.

Samsungin puhelimet on tarkoitettu toimimaan taskukokoisina tietokoneina, joissa yhdistyvät pelikoneen, ammattilaistason kameran ja puhelimen tärkeimmät ominaisuudet. Toisiaan täydentävillä mobiililaitteilla, kuten tableteilla ja älykelloilla saat käyttöösi kokonaisvaltaisen Samsung -kokemuksen.

Samsung luottaa tuotekehityksessään innovatiivisiin ja tarkoituksenmukaisiin ratkaisuihin, käyttäjäystävällisyyteen sekä kattavaan tuotevalikoimaan. Löydät Samsungin valikoimasta varmasti parhaat ratkaisut sekä kotiin ja keittiöön että kouluun ja työpaikalle.