Hinta
Alennus

Vuonna 1969 perustettu Sencor valmistaa monentyyppisiä kodinkoneita ja kuluttajaelektroniiikaa. Viime aikoina Sencor on tuottanut myös matkapuhelimia sekä Euroopan että Aasian markkinoille. Eurooppalaisen yrityksen ostettua Sencorin vuonna 2002 sen myyntiluvut ovat nouseeet vuosi vuodelta.

Nykyisin Sencor-merkkisiä tuotteita on tuhat ja brändi on yksi kuluttajaelektroniikkamarkkinoiden dynaamisimmista. Myydyimpiä Sencor-tuotteita ovat perinteisesti olleet ruoanvalmistukseen liittyvät koneet (tehosekoittimet, sauvasekoittimet ja keittiörobotit), pölynimurit, keittiökoneet (vedenkeittimet, leivänpaahtimet, riisinkeittimet, grillit), henkilövaa’at, digitaaliset painemittarit, induktioliedet sekä viihde-elektroniikka (tv:t, radiot, multimedialaitteet) ja -tarvikkeet.
 
 

Sencor on saavuttanut johtavan markkina-aseman kodinkoneiden ja elektroniikan kategoriassa laajan, kuluttajan tarpeet täyttävän tuotetarjonnan, laadukkuuden, kuluttajaystävällisten hintojen ja innovatiivisen designinsa ansiosta. Sencor poikkeaa kilpailevista brändeistä sikäli, että se tarjoaa joidenkin laitteiden osalta monia värivaihtoehtoja, jotka korostavat keittiön ja kodin suunnitteluratkaisuja.