Tvins

Handy Heater lämmitin

Rating:
56% of 100
SKU
HH1006626
Tarjoushinta 39,90 € norm. 49,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Pistorasiaan kytkettävä tilalämmitin. Lämpöä nopeasti ja helposti… Missä tahansa! Säädettävä termostaatti 15 °C – 32 °C ja 12 tunnin ohjelmoitava ajastin.
Lämpöä nopeasti ja helposti... Missä tahansa! Handy Heater lämmittää jopa 25 neliömetrin alueen. Tilaa säästävä kompakti muotoilu tekee laitteesta täydellisen matkalle. Säädettävä termostaatti 15 °C – 32 °C, sekä 12 tunnin ohjelmoitava ajastin. Digitaalinen LED-näyttö näyttää lämpötilan. Hiljainen käyntiääni tekee käytöstä mukavaa. Puhaltimen teho on säädettävissä kätevästi napin painalluksella. Handy Heater Voidaan kytkeä mihin tahansa pistorasiaan. Laite on turvallinen käyttää keraamisen lämmityselementti ansiosta. Kotelo pysyy aina viileänä ja laite sammuu automaattisesti. Handy Heater ei sovi käytettäväksi kosteissa tiloissa. Handy Heaterin avulla säästät energiaa ja lämmityskustannuksia. Laitteen pitää olla pystysuorassa käytön yhteydessä, ei toimi esim. vino pistorasioissa.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Kaikki lähtee
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 12
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Handy Heater lämmitin
Takaisin ylös