Familon Home

Ultra Vinoruutu -pussilakanasetti, vihreä

SKU
HH857549
44,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Kaksiosaisessa Familon Home Ultra Vinoruutu -pussilakanasetissä on tyylikäs vihreä vinoruudutus. Pehmeää puuvillaa. Tilaa Hobby Hallista!
Familon Home Vinoruutu Ultra -pussilakanassa ja tyynyliinassa on hauska, vihreä vinoruudutus valkealla pohjalla. Tyynyliina on molemmin puolin samanlainen, mutta pussilakanan toisella puolella on tiheämpi vihreä kuviointi. Ylellisen pehmeä pussilakanasetti on 100 % puuvillaa. <br><br> • 1 pussilakana 150 x 210 cm<br> • 1 tyynyliina 55 x 65 cm <br><br> Familon Home Ultra on Familonin vuonna 2016 lanseeraama sisustustekstiilimallisto, joka tuo kotiisi raikkaan skandinaavisia, selkeitä linjoja sekä yksinkertaisia kuoseja.
Lisätietoja
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Ultra Vinoruutu -pussilakanasetti, vihreä
Takaisin ylös