Tempur

Unimaski

SKU
HH579615
49,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Valoisuus saattaa aiheuttaa unen aikaista liikeaktiivisuutta heikentäen unen laatua. TEMPUR Materiaalista valmistettu ja kasvojen muotojen mukaan muotoutuva Tempur-unimaski estää valon pääsyn silmiin unen aikana, mikä nopeuttaa nukahtamista ja parantaa unen laatua. Se on matkailijan paras kaveri esim. junassa tai lentokoneessa nukkuessa. Lisäksi unimaskista on apua päänsäryn ja migreenin hoidossa, sillä sen voi laittaa jääkaappiin tai pakastimeen ja asettaa viileänä kasvoille. Näin se estää valon silmiin pääsyn sekä viilentää rentoutujan kasvoja. Maskin päällinen on korkealaatuista, pehmeää ja joustavaa jersey-kangasta, sisusta on lämmön mukaan muotoutuvaa TEMPUR Materiaalia.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Unimaski
Takaisin ylös