Universal CAK001 ikkuna/oviasennussarja

SKU
HH840015
59,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Universal CAK001 on asennussarja kannettavan ilmastointilaitteen poistoputkelle. Se estää lämpimän ilman pääsyn sisälle, ja pitää hyönteiset loitolla. Sopii oveen, ikkunaan tai liukuoveen. Tutustu ja tilaa edullisesti!
Universal CAK001 on asennussarja kannettavan ilmastointilaitteen poistoputkelle. Se lisää ilmastointilaitteen tehoa estämällä lämpimän ilman pääsyn sisälle, ja pitää samalla hyönteiset loitolla. Voit kiinnittää sen oveen, ikkunaan tai liukuoveen, joiden pinta voi olla puuta, alumiinia tai muovia. Kangas kiinitetään kaksipuoleisella velcro-tarralla, jolloin se on helppo irrottaa ja kiinnittää uudestaan. <br><br> Se sopii kaikenmerkkisiin ilmastointilaitteisiin, joiden poistoputken halkaisija on 15 cm. Pakkaus sisältää 30 x 220 kankaan (140 + 80 cm x 30 cm velcro-nauhalla) sekä 2 kpl 30 x 100 cm kiiloja, jotka asennetaan oven tai ikkunan väliin ja 50 velcro-kiinnikettä putkelle. Paketissa mukana käyttöohje.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Universal CAK001 ikkuna/oviasennussarja
Takaisin ylös