Univisio

Amicor Sanitized -tyynynsuojus

SKU
HH807454
19,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Kotimainen Unilux Amicor Sanitized -tyynynsuojus auttaa pitämään tyynyn puhtaana ja raikkaana. Sopii erinomaisesti herkille ja allergisille nukkujille.
Unilux Amicor Sanitized -tyynynsuojus auttaa pitämään tyynyn puhtaana ja raikkaana. Suojuksen täytteestä 70 % on Blowfill®-spiraalikuitua ja 30 % Amicor™ Sanitized®-akryylikuitua. Amicor™ Sanitized® -kuitu estää tehokkaasti bakteerien, pölypunkkien ja homeen kasvun. Antibakteerisen kuidun ominaisuudet säilyvät sadoissa pesuissa antaen pysyvän pitkäkestoisen suojan. Päälliskangas on 50 % puuvillaa ja 50 % polyesteriä. <br><br>Vetoketjukiinnitteisen tyynynsuojuksen koko on 50 x 60 cm. <br><br> Kotimaiset Unilux Amicor Sanitized -tuotteet ovat tutkitusti turvallisia ja ympäristöystävällisiä. Ne soveltuvat erinomaisesti herkille ja allergisille nukkujille.
Lisätietoja
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Amicor Sanitized -tyynynsuojus
Takaisin ylös