Univisio

Luxor-tyyny, valkoinen

SKU
HH849671
27,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Univisio Luxor -tyynyssä on ilmavan kuohkeä täyte ja ylellisen pehmeä päällinen. Myös allergiselle sopiva tyyny on valmistettu Suomessa. Tilaa nyt!
Univisio Luxor-sarjan tuotteet ovat korkealaatuisista materiaaleista valmistettuja avainlipputuotteita.<br><br> Päälliskangas on mikromodalia (65 %) ja polyesteriä (35%), joka antaa tuotteelle sen ylellisen pehmeyden yhdessä kuohkean täytteen kanssa. Täytteenä normaalikokoisessa tikatussa tyynyssä on 450 g Blowfill® -polyesteripallokuitua. Erikoisrakenteensa ansiosta Blowfill® -kuitu pitää tuotteen pitkään kuohkeana ja kimmoisana. Suosittelemme 60 asteen vesipesua.<br><br> Tuotteet ovat Suomessa valmistettuja luotettavia avainlipputuotteita. Luxor tyyny on saanut oikeuden käyttää Allergia- ja Astmaliiton Allergiatunnusta. <bR><br><b> • Mitat: 50 x 60 cm</b>
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Luxor-tyyny, valkoinen
Takaisin ylös