Univisio

Onni & Ilona -peite- ja tyynysetti, lasten

SKU
HH430023
39,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Univisio Onni & Ilona -sarjan tuotteet ovat Suomessa valmistettuja korkealaatuisia lastentuotteita. Tutustu!
Onni & Ilona -sarjan tuotteet ovat Suomessa valmistettuja korkealaatuisia lastentuotteita. Tuotteiden kangas on pehmeää ja kosteutta haihduttavaa 100 % polyesterimikrokangasta. Hento, vihreä nallekuvio. <br><br>Peitteen täytteenä on ilmavaa Blowfill®-polyesterikuitua 360 g ja tyynyn täytteenä on Blowfill®-polyesteripallokuitua 160 g. Tuotteet voi pestä 60 asteessa. Onni & Ilona peite- ja tyynysetti on saanut oikeuden käyttää Allergia- ja Astmaliiton Allergiatunnusta.<br><br> • Peitteen koko: 115 x 150 cm<br> • Tyynyn koko: 35 x 55 cm
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Onni & Ilona -peite- ja tyynysetti, lasten
Takaisin ylös