Univisio

Onni & Ilona -peite- ja tyynysetti vauvalle

SKU
HH430021
29,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Univisio Onni & Ilona -sarjan tuotteet ovat Suomessa valmistettuja korkealaatuisia lastentuotteita. Tutustu!
Onni & Ilona -sarjan tuotteet ovat Suomessa valmistettuja korkealaatuisia lastentuotteita. Kangas on pehmeää ja kosteutta haihduttavaa 100 % polyesterimikrokangasta. Hento, vihreä nallekuvio.<br><br> Tyynyn täytteenä on 160 g lämpösidottua 100 % polyesterivanua ja peitteen täytteenä on 200 g ilmavaa kolmiulotteista Blowfill®-polyesterikuitua. Tuotteet voi pestä 60 asteessa. Onni & Ilona peite- ja -tyynysetti on saanut oikeuden käyttää Allergia- ja Astmaliiton Allergiatunnusta.<br><br> • Peitteen koko: 80 x 120 cm<br> • Tyynyn koko: 25 x 35 cm
Lisätietoja
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Onni & Ilona -peite- ja tyynysetti vauvalle
Takaisin ylös