Univisio

Unipro®-paloturvapeite, valkoinen

SKU
HH832656
69,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Univisio Unipro® -paloturvapeite on läpäissyt VTT:n SL1 paloluokitustestin. Täyte paloturvallista polyesterispiraalikuitua. Sopii allergikoille. Tilaa nyt!
Univisio Unipro® -paloturvapeite on läpäissyt VTT:n SL1 paloluokitustestin (ns. liekkitestin). Peite on alun perin kehitetty hotelli- ja majoituskäyttöä varten ja se vastaa asetettuihin korkeisiin laatuvaatimuksiin niin käytön kuin huollonkin osalta. Peitteen päällinen on paloturvallista polyesteriä, täytteenä on paloturvallista polyesterispiraalikuitua (750 g). Pesu 60 asteessa. <br><br>Unipro® -paloturvapeite on saanut oikeuden käyttää Allergia- ja Astmaliiton Allergiatunnusta. <bR><bR><b> Koko: 150 x 200 cm</b>
Lisätietoja
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Unipro®-paloturvapeite, valkoinen
Takaisin ylös