Voksi

Untuvalämpöpussi, harmaa

SKU
HH809764
229,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Huippuluokan Voksi City -untuvalämpöpussissa lapsella on hyvät ja lämpimät puitteet aina vastasyntyneestä jopa neljän vuoden ikään asti. Pussi on valmistettu parhaista, ylellisistä luonnonmateriaaleista eli untuvasta ja höyhenistä (90/10 %). Täyte on ommeltu siksak-tunneleihin, jotka estävät luonnontäytteet liikkumisen. Sisävuori on puuvillaflanellia, joka tekee pussista lämpimän ja miellyttävän tuntuisen. Täyte ja kankaat ovat Öko-tex-hyväksyttyjä.
Monikäyttöisen lämpöpussin kaikissa vetoketjuissa on tuulisuojat, ja vetoketjujen alla suojaava kangas, jolloin vetoketju ei kosketa lapsen ihoa. Edessä olevan kangasvetoketjun saa avattua niin, että pussia voidaan käyttää myös hoitoalustana tai huopana. Päänympäryksen saa muotoiltua suovaajaksi hupuksi. Pussin alaosan saa avattua niin, että lapsen jalat tulevat pussista ulos. Lisäksi pussia saat pidennettyä tarvittaessa jatko-osan avulla, jolloin sen käyttöikä kasvaa 3–4 ikävuoteen asti. Pussin edessä on pieni tasku avaimille, kännykälle tai lompakolle. Lisäksi edessä ja alhaalla on heijastimet.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Untuvalämpöpussi, harmaa
Takaisin ylös