Vanguard

Up-Rise II 46 -kamerareppu

SKU
HH850312
119,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta
Vanguard Up-Rise II 46 -kamerareppu toimii sekä pienenä että isona laukkuna: jos tavaraa ei ole paljon, voi laukun tilavuutta säätää pienemmäksi vetoketjulla.
Jos tapanasi on kantaa paljon tavaraa kuvauskohteeseen, on Up-Rise II varma valinta. Sama laukku toimii sekä pienenä että isona laukkuna: jos tavaraa ei ole paljon, voi laukun tilavuutta säätää pienemmäksi vetoketjun avulla. Laukun sisältöön pääsee käsiksi erittäin nopeasti myös sivusta, joten laukun eri osiin sijoitetut varusteet saa ulos avaamatta koko laukkua. Tarvittaessa laukun koko etuosa avautuu ja paljastaa pehmustetun, muunneltavilla lokeroilla varustetun sisätilan.

Laukussa on kestävät kiinnityspaikat kolmijalalle. Hengittävä, tuuletettu takaosa vähentää hikoilua ja tekee repun kantamisesta miellyttävämpää. Pikkutarvikkeille on ulkoinen tasku. Laukun mukana on siihen kuuluva sadesuoja.

? Sisätilan mitat (l x w x h): 260 × 190 (130+60) ×230 mm
? Ulkotilan mitat (l x w x h): 320 × 270 × 490 mm

Laukussa on tilaa esim. seuraaville laitteille:
1 ammattitason järjestelmäkamera, jossa kahva ja objektiivi kiinnitetty (jopa 200 mm), 3-4 lisäputkea, salama, lisätarvikkeita (muistikortteja, johtoja, latureita), kolmijalka ja kannettava tietokone (14").
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 12
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Up-Rise II 46 -kamerareppu
Takaisin ylös