Katso iso kuva
Uretin®-tabletit, 60 kpl

Uretin®-tabletit, 60 kpl

20,90 €

Väri
Koko
Määrä
kpl

Tuotenumero:

Saatavuus:

Tuotetta ei ole tällä hetkellä verkkokaupan varastossa. Tarjoamme tilalle korvaavaa tuotetta.

Uretin®-tabletit ovat sekä miehille että naisille sopivaa kurpitsansiemen-soijauutevalmistetta, jotka auttavat kiusallisten yöheräämisten vähentämiseen. Erityisesti naisilla 45 vuoden jälkeen hormonaaliset muutokset johtavat mm. limakalvojen kuivumiseen ja lantiopohjan lihasten heikkenemiseen. Uretinin ainutlaatuiset aktiiviaineet tutkitusti kohentavat ja ylläpitävät lantiopohjan lihasten ja limakalvojen kuntoa: WC-käynnit vähenevät ja vapaudut aktiiviseen elämään.

Uretinin® tärkeä vaikuttava aine EFLA 940-uute on valmistettu ainutlaatuisella patentoidulla uuttamismenetelmällä. Uretinin teho on osoitettu mm. julkaistuissa japanilaisissa kliinisissä tutkimuksissa sekä Ruotsissa suoritetussa kuluttajatutkimuksessa. Uretin vähentää päivittäisiä WC-käyntejä jopa yli 40 % ja yöllisiä WC-käyntejä yli 60 %. Uretinin käytöllä ei ole havaittu mitään sivuvaikutuksia eikä yhteisvaikutuksia esim. lääkkeiden kanssa.

Ainesosat: kurpitsansiemenuute 47,7 %, soijauute 9,1 %, täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), stabilointiaine (magnesiumstearaatti), pintakäsittelyaine (sellakka). Ravintoaineet / 2 tablettia EFLA 940 kurpitsansiemenuute, 525 mg soijauute, 100 mg.

Käyttösuositus: 2 tablettia päivässä veden kera. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Säilytetään pienten lasten ulottumattomissa. Ohjeen mukaista annostusta ei tule ylittää. Pakkauksessa yhteensä 60 tablettia.Kerro kaverille