Uretin®-tabletit, 60 kpl

SKU
HH833417
20,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta
Uretin-tabletit auttavat kiusallisten yöheräämisten vähentämiseen ja kohentavat lantionpohjalihasten ja limakalvojen kuntoa. 60 tablettia Tilaa nyt!
Uretin®-tabletit ovat sekä miehille että naisille sopivaa kurpitsansiemen-soijauutevalmistetta, jotka auttavat kiusallisten yöheräämisten vähentämiseen. Erityisesti naisilla 45 vuoden jälkeen hormonaaliset muutokset johtavat mm. limakalvojen kuivumiseen ja lantiopohjan lihasten heikkenemiseen. Uretinin ainutlaatuiset aktiiviaineet tutkitusti kohentavat ja ylläpitävät lantiopohjan lihasten ja limakalvojen kuntoa: WC-käynnit vähenevät ja vapaudut aktiiviseen elämään.

Uretinin® tärkeä vaikuttava aine EFLA 940-uute on valmistettu ainutlaatuisella patentoidulla uuttamismenetelmällä. Uretinin teho on osoitettu mm. julkaistuissa japanilaisissa kliinisissä tutkimuksissa sekä Ruotsissa suoritetussa kuluttajatutkimuksessa. Uretin vähentää päivittäisiä WC-käyntejä jopa yli 40 % ja yöllisiä WC-käyntejä yli 60 %. Uretinin käytöllä ei ole havaittu mitään sivuvaikutuksia eikä yhteisvaikutuksia esim. lääkkeiden kanssa.

Ainesosat: kurpitsansiemenuute 47,7 %, soijauute 9,1 %, täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), stabilointiaine (magnesiumstearaatti), pintakäsittelyaine (sellakka). Ravintoaineet / 2 tablettia EFLA 940 kurpitsansiemenuute, 525 mg soijauute, 100 mg.

Käyttösuositus: 2 tablettia päivässä veden kera. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Säilytetään pienten lasten ulottumattomissa. Ohjeen mukaista annostusta ei tule ylittää. Pakkauksessa yhteensä 60 tablettia.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Uretin®-tabletit, 60 kpl
Takaisin ylös