Uretin®-tabletit, 60 kpl

SKU
HH833417
20,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Uretin-tabletit auttavat kiusallisten yöheräämisten vähentämiseen ja kohentavat lantionpohjalihasten ja limakalvojen kuntoa. 60 tablettia Tilaa nyt!
Uretin®-tabletit ovat sekä miehille että naisille sopivaa kurpitsansiemen-soijauutevalmistetta, jotka auttavat kiusallisten yöheräämisten vähentämiseen. Erityisesti naisilla 45 vuoden jälkeen hormonaaliset muutokset johtavat mm. limakalvojen kuivumiseen ja lantiopohjan lihasten heikkenemiseen. Uretinin ainutlaatuiset aktiiviaineet tutkitusti kohentavat ja ylläpitävät lantiopohjan lihasten ja limakalvojen kuntoa: WC-käynnit vähenevät ja vapaudut aktiiviseen elämään.

Uretinin® tärkeä vaikuttava aine EFLA 940-uute on valmistettu ainutlaatuisella patentoidulla uuttamismenetelmällä. Uretinin teho on osoitettu mm. julkaistuissa japanilaisissa kliinisissä tutkimuksissa sekä Ruotsissa suoritetussa kuluttajatutkimuksessa. Uretin vähentää päivittäisiä WC-käyntejä jopa yli 40 % ja yöllisiä WC-käyntejä yli 60 %. Uretinin käytöllä ei ole havaittu mitään sivuvaikutuksia eikä yhteisvaikutuksia esim. lääkkeiden kanssa.

Ainesosat: kurpitsansiemenuute 47,7 %, soijauute 9,1 %, täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), stabilointiaine (magnesiumstearaatti), pintakäsittelyaine (sellakka). Ravintoaineet / 2 tablettia EFLA 940 kurpitsansiemenuute, 525 mg soijauute, 100 mg.

Käyttösuositus: 2 tablettia päivässä veden kera. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Säilytetään pienten lasten ulottumattomissa. Ohjeen mukaista annostusta ei tule ylittää. Pakkauksessa yhteensä 60 tablettia.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Uretin®-tabletit, 60 kpl
Takaisin ylös