Etusivu Urheilu ja vapaa-aika AJANKOHTAISTA TomTom Runner 2 Cardio +...
Katso iso kuva
Runner 2 Cardio + Music -GPS-kello + Bluetooth-kuulokkeet

TomTom
Runner 2 Cardio + Music -GPS-kello + Bluetooth-kuulokkeet

299,00 €

Väri
Koko
Määrä
kpl

Tuotenumero:

Saatavuus:

Tuotetta ei ole tällä hetkellä verkkokaupan varastossa. Tarjoamme tilalle korvaavaa tuotetta.

TomTom Runner 2 Cardio -urheilukellossa yhdistyvät musiikkisoitin, sykkeenmittaus ranteesta, GPS-urheilukello ja aktiivisuusrannekkeen toiminnot. • Mittaa sykkeen ranteesta
• Vesitiivis 40 metriin asti
• 3 Gt tilaa musiikille


Runner 2 + music -kelloon mahtuu jopa 500 kappaletta musiikkia MP3-tiedostoina. Kello toimii langattomasti mukana olevien, kosteudenkestävien Bluetooth -nappikuulokkeiden kanssa, joiden kautta voit myös vastata puheluihin. Nyt voit harjoitellessa kuunnellen lempimusiikkiasi. Halutessasi saat suomenkielistä treenipalautetta harjoituksen aikana esim. sykealueista. Kelloon on esiladattu motivoivaa harjoitusmusiikkia.

Harjoitteluohjelmia, sparrausta

Runner 2 urheilukellon lajit ovat juoksu, pyöräily, uinti, sisäjuoksu, kuntosali, sisäpyöräily ja mikä tahansa ulkolaji esim. hiihto tai polkujuoksu. Voit kilpailla aikaisempaa suoritusta vastaan, tehdä intervalli-harjoitteita, asettaa uuden tavoitteen tai määrittää harjoituksen raja-arvot kuten sykealueet. Runner 2 -aktiivisuusohjelma seuraa päivä- ja viikkotasolla askeleita, kuljettua matkaa, poltettuja kaloreita, aktiivisuuden aikaa sekä unen kestoa.

Seuraa tuloksia puhelimesta tai tietokoneelta

Kun aktiivisuus ja urheilusuoritukset ovat tallentuneet kelloon, voi kellon yhdistää tietokoneeseen tai iOS- ja Android-älypuhelimiin ja -tabletteihin, jonka jälkeen tiedot voi siirtää TomTom MySports -ohjelmaan. Ohjelmassa aktiivisuustiedot näkyvät päivä-ja viikkotasolla. Urheilusuoritukset näkyvät lajeittain karttapohjasta, josta näet missä ja kuinka nopeasti olet liikkunut sekä korkeuskäyrät ja sykealueet. Urheilusuoritukset voi linkittää myös muihin urheiluportaaleihin kuten RunKeeper, Endomondo, Strava ja Nike+ sekä yhteisöpalveluihin kuten Facebook ja Twitter.

Tuotepaketin sisältö

Runner 2 -kello, Bluetooth-kuulokkeet (IPX4-kosteudenkestävyys), USB-latauskaapelit kellolle ja kuulokkeille. Tekniset tiedot:
• Musiikkisoitin: 3Gt vapaata tilaa MP3 ja AAC-tiedostoille sekä iTunes- ja Windows Media Player -soittolistoille
• Kuulokeliitäntä: Bluetooth Smart. Bluetooth-synkronointi iOS- ja Android laitteille
• Sykkeen mittaus eanteesta tai Bluetooth Smart -sykevyöllä (sykevyö ei mukana)
• Ulko-ja sisäurheilu: GPS ulkona ja liiketunnistin sisällä
• Akun kesto: aktiivisuuden mittauksessa jopa kolme viikkoa ja GPS+musiikki+sykkeenmittaus -tilassa jopa 5 tuntia. Kuulokkeiden akku kestää 4 h kuuntelua 75 % äänenvoimakkuudella
• Paikannus: GPS + GLONASS + GALILEO + paikannusta nopeuttava tietokanta
• Rannekkeen koko 143 - 206 mm (ranteen ympärysmitta) • Paino: 50 g
• Urheiluportaali-yhteensopivuus tiedostosiirtona: GPX, KML, TCX, FITKerro kaverille