Valera

Swiss SILENT JET 8500 Ionic Rotocord

SKU
HH1006650
99,90 €
Toimitus suoraan toimittajalta, toimitusaika noin 1 viikko

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Uutta´´Smart Airflow´´ teknologiaa käyttävä ylellinen hiustenkuivaaja
Sähäkän punaisessa hiustenkuivaajassa on Extra Long-Life Ac vaihtovirtamoottori 2000W, jossa käyttöaikaa on 2000h. Ionitoiminto takaa myös värjättyjen tai hauraiden hiusten hyvinvoinnin. Uuden puhallusteknologian ´´Smart Airflow`` n avulla hiukset kuivuvat 35% nopeammin verrattuna vastaaviin. Laite on erittäin hiljainen 65dB(A). 6 lämpötilan ja puhalluksen asetusta sekä erillinen kylmäilmapainike. Takana irrotettava metallifiltteri helppoon puhdistukseen. Mukana 2 puhallussuulaketta joista toinen on eristetty TOUCH ME sekä puhalluksen hajoittaja l. softeri. Joustava johto on pitkä 3 m ja siinä on kiertymisen estämiseksi ROTOCORD. Ammattitasoinen
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Swiss SILENT JET 8500 Ionic Rotocord
Takaisin ylös