Valera

SWISS`X Agility Ionic, suoristusrauta

SKU
HH1006647
84,90 €
Toimitus suoraan toimittajalta, toimitusaika noin 1 viikko

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Digitaalinäyttöinen ammattitason suoristusrauta ionitoiminnolla
Raudassa on tarkka digitaalinen näyttö lämpötiloista 130-230 astetta, joka on valittavissa yksilöllisesti hiusten kunnon mukaan. SecurFast vakaaja lämmittää nopeasti ja pitää lämpötilan tasaisena pitkänkin käytön aikana. Muistitoiminto käytetystä lämpötilasta ja näytölle jää näkyviin ´´HOT´´ kun sammutat laitteen. Automaattinen virran katkaisu 60 min. jälkeen. 5x keraaminen pinnoite ja ionisointi on hiusystävällinen ja kiillottava. Kumpikin laatta kelluu ja se takaa todella tasaisen kosketuksen hiuksiin. Raudan kahvojen päät on eristetty. Nivelletty pyörivä johto on 3 m pitkä ja antaa hyvin vapautta työskentelyyn. Erikoisuutena on eristetty silikonisuojus jonka voi laittaa kuumien kahvojen päälle suojaksi, helppo jäähdytys ja säilytys suojattuna. Ammattitasoinen
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SWISS`X Agility Ionic, suoristusrauta
Takaisin ylös