Valera

WAVE MASTER Ionic, lainerauta

SKU
HH1006652
59,90 €
Toimitus suoraan toimittajalta, toimitusaika noin 1 viikko

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Ammattilaistasoisella Valera WAVE MASTER Ionic -laineraudalla teet upeat laineet vaivatta. Ostoksille!
Ammattilaistasoisen laineraudan digitaalisesta näytöstä näet valitsemasi lämpötilan välillä 140-210 astetta. Lämmönsäätö on kahdeksanportainen. Korkeatasoinen ionisointi kiillottaa hiuksia ja edesauttaa kosteuden säilymistä. Useat keraamiset kerrokset ja PTC-lämmitysjärjestelmä takaavat, että rauta lämpenee nopeasti ja lämpö pysyy tasaisena koko käytön ajan. <br><br> Automaattinen virransulku 60 minuutin käytön jälkeen. Laineraudan pehmeä liukumaton materiaali turvaa tukevan otteen. Päissä olevat kuumentumattomat osat lisäävät käyttömukavuutta. Nivelletyn johdon pituus 3 m. Kahvat ovat lukittavissa yhteen käytön jälkeen.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:WAVE MASTER Ionic, lainerauta
Takaisin ylös