Zyliss

Valkosipulipuristin

SKU
HH839654
19,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Zyliss-valkosipulipuristin on pinnoitettu ja isopesäinen puristin. Sopii kuorimattomille kynsille. Mukana oma puhdistin pesäosalle. Tilaa Hobby Hallista!
Helppokäyttöinen Zyliss-valkosipulipuristin on pinnoitettu ja isopesäinen puristin, joka on loistava apu valkosipulin murskaamisessa. Puserrin toimii parhaiten, kun sillä puserretaan kuorimattomia kynsiä. Se helpottaa käyttöä sekä pusertimen puhdistamista. Valmistettu alumiinista, joka on pinnoitettu tarttumattomalla Ilaflon-pinnoitteella. Mukana on erillinen puhdistin pesälle. Konepestävä.

Mitat: 16 x 6 x 3 cm.
Lisätietoja
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Valkosipulipuristin
Takaisin ylös