Vallila

Valmu-sivuverho, 1 kpl, pinkki

SKU
HH853708
56,95 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Vallila Valmu -sivuverhossa on näyttävä retrohenkinen kukkakuosi. Design: Marjatta Metsovaara. Puuvillaa/polyesteriä. Väri: pinkki. Tilaa Hobby Hallista!
Vallila Valmu -sivuverhossa on näyttävä kukkakuosi, jonka retrohenkinen tyyli vie ajatukset vuosikymmenien taakse. Näyttävän kuosin on suunnitellut Marjatta Metsovaara, jonka rakastettuja kuoseja Vallila on ottanut uudelleentuotantoon. <bR><bR> Yksittäin myytävän verhon yläreunassa on tankokuja sekä rypytysnauha ripustamista varten. Verhon sivureunat ja helma ovat päärmätyt. Lisäksi verhon voi tarvittaessa lyhentää mukana tulevan liimanauhan ansiosta. Materiaali on puuvillaa/polyesteriä 83/17 %. Hienopesu 30 °C, yhden pisteen silitys. <bR><bR><b> 1 kpl 140 x 250 cm </b>
Lisätietoja
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Valmu-sivuverho, 1 kpl, pinkki
Takaisin ylös